Mathematics
Cleopatra350
16

please explain how to solve this  On Monday,it took Helen 3 hours to do  a page of science homework exercises.The next day she did the same number of exercises in 2 hours.If her average rate on Monday was p exercises per hour,what was her average rate the next day, in terms of p?

+1
(1) Answers
Musicgirlz

I think it is 1.5×p. Because for example: If there were 99 science problems, then... 99÷3=33 99÷2=49.5 49.5÷33=1.5 33=p The #of science problems=p×1.5

Add answer