Mathematics
twashington4800
27

Ms. Donaldson earns $18.80 per hour for the first 40 hours she works in a week. She earns 1 1/2 times that amount per hour for each hour beyond 40 hours in a week. Last week Ms. Donaldson worked 45.5 hours. How much money did she earn? Explain your answer and show your work

+2
(2) Answers
PatsyZehner

You take $18.80 divide by 2 =$9.40 then $18.80+$9.40=$28.20 $28.20 x's 5.5=$$155.10 $18.80 x's 40=$752.00 then add 752.00+155.10=$907.10

monicabaugh

so each hour i 18.8 18.8 times 40=752 18.8 times 5.5 times 1.5=155.1 752+155.1=907.1

Add answer