Mathematics
Sammieo1411
3

Marisol bought three pairs of shoes that cost $38 each if the tax rate was 8% how much did marisol pay ?

+0
(2) Answers
Kotrys520

3 x $38 = $114 0.08 x $114 = $9.12 $114 + $9.12 = $123.12 Happy to Help!

armmermom2x

Total cose  3(38) =114 tax is 8% so 114+114(0.08) =114+9.12 =123.12

Add answer